Wat zijn de verwachtingen van de iPhone 6?

Hoe de verwachte Phone precies zal gaan heten blijft tot het laatste moment geheim. Dat is onderhand wel duidelijk na vele jaren ervaring met Apple presentaties. De naam van de nieuwe iPhone of iPhones wordt pas bij de presentatie bekend gemaakt. De naam blijft tot dat moment binnen de groep van Apple medewerkers. Dat weerhoudt de media er echter niet van om volop te speculeren over de naam. Er zijn al verschillende namen genoemd maar iPhone 6 is naar verwachting de naam van de iPhone.

Releasedatum

De releasedatum is nog niet bekend. Volgens verwachting zal dit nog in september zijn. De presentatie waarin de iPhone aangekondigd wordt vindt plaats op 9 september. De hele wereld kijkt uit naar dit moment waarop de nieuwe iPhone bekend wordt gemaakt aan het grote publiek. Niet lang hierna zal de eerste release zijn van het toestel. Dit zal waarschijnlijk het eerst in Amerika zijn waarop andere landen snel volgen. Dit is naar het voorbeeld van voorgaande jaren. Europa hoort jammer genoeg nooit tot de eerste landen die de iPhone op de markt mogen brengen. Toch hoeven wij nooit echt lang te wachten voordat een iPhone kopen hier ook mogelijk is.

Wat is er nieuw?

Dat de iPhone al gemaakt wordt is zeker maar welke specificaties de telefoon krijgt wordt door Apple niet vermeld. Er zijn echter al veel geruchten rondgegaan over de nieuwe iPhone 6. Wat wordt er dit jaar voor nieuws aan de iPhone toegevoegd? Ieder model zorgt Apple ervoor dat er iets nieuw is. De verschillende kleuren die beschikbaar kwamen voor de iPhone 5C was het de afgelopen keer. Wat zal het dit jaar worden?

Door Apple wordt er niets over de iPhones gezegd dus we moeten het doen met de geruchten. De geruchten vertellen dat er twee modellen komen. Een versie met een beeldscherm van 4,7 inch en een versie met 5,5 inch. De verwachte iPhones zullen volgens experts en analisten een groter beeldscherm hebben dan de voorgaande iPhone modellen. De toestellen zouden over saffierglas moeten beschikken maar dat is volgens analisten niet mogelijk om zoveel saffierglazen af te krijgen voor de productie van de iPhone. Saffierglas is veel sterker dan normaal glas en Gorilla Glass. Het wordt ook veel gebruikt in horloges.  De iPhone 6 zal daarnaast beschikken over veel nieuwe mogelijkheden zoals ondersteuning van NFC en de nieuwe wifi-standaard. Wil je weten wat de nieuwe iPhone 6 nog meer in petto heeft?

One Response

  1. Franz september 28, 2016

Leave a Reply