Wat bloemen doen

Een lach delen… Dat is eigenlijk wel mijn doel voor deze decembermaand. Dit lukt al aardig goed met de online fotomuur, maar hoe geweldig zou het nou zijn om mensen ook echt iets te kunnen geven! Dankzij Bloz heb ik dit kunnen realiseren door bij ons in de stad bloemen uit te delen en daar ben ik ze héél dankbaar voor!

Er is altijd wel iemand in jouw omgeving die een bloemetje verdient, iemand die je wel eens even een hart onder de riem wilt steken. Door deze doos vol met prachtige neppbloemen neer te zetten, hoop ik dat anderen zelf een beetje een lach verspreiden door een bloem te pakken en aan een ander te geven. Let’s spread some happiness!

Ik heb de doos vol met bloemen bij ons in de kerk gezet. Er is daar elk jaar een gezellige kerstmarkt in het weekend waar erg veel mensen op af komen, dus dat vond ik wel een mooie gelegenheid. Ze stonden bij de ingang en iedereen liep erlangs. Toen ik de volgende dag even kwam spieken, waren er al een hoop bloemen meegenomen!

Een kleine sfeerimpressie van de kerstmarkt: lichtjes, lekker eten, allerlei kraampjes én een rad met leuke prijzen. Papa had bij binnenkomst lootjes gekocht en gelijk de eerste keer dat gedraaid werd, wonnen we een prijs, haha! Niet verkeerd natuurlijk, zo’n mega fruitmand en een cadeaubon.

Mijn lieve oma pakte ook een bloem om aan iemand te geven. Ik word zo blij van deze foto!

En nog even met de kerstman op de foto natuurlijk. Ho ho ho!

Toen ik Bloz vertelde over dit project met de vraag of zo’n blij bedrijf als dat van hun mij zouden willen helpen, reageerden ze heel enthousiast. Er zijn maar weinig bedrijven die kosteloos aan zoiets als dit mee willen werken, maar eerlijk is eerlijk; een bedrijf dat op deze manier zoveel mensen blij wilt maken, heeft een groot hart! Daarom wil ik ze op deze manier even in het zonnetje zetten.

Bloz is een (web)winkel dat gerund wordt door de zusjes Irene en Ellen. Met een hoop creativiteit en vrolijkheid verkopen zij kunstbloemen, zijden bloemen en kunstplanten van ontzettend goede kwaliteit op kunstbloemenonline.nl. Het perfecte aan kunstbloemen is natuurlijk het feit dat je er zelf geen aandacht aan hoeft te besteden en ze altijd mooi blijven. Handig, voor mensen zoals ik die altijd vergeten bloemen water te geven… En, een mooi bloempakket is een geweldig kerstcadeau natuurlijk! Je kunt ze ook liken op Facebook, waar ze een hoop leuke tips delen.

Wie zou jij graag zo’n bloem geven?