Verdien geld en deel je kennis tegelijkertijd

Stel je voor, je bent een sportinstructeur, een arts of een ontwikkelaar van mobiele apps, en je hebt een lading kennis van dit gebied waarmee je eigenlijk te weinig doet. Je zou graag eens wat van die kennis delen, omdat het immers handig kan zijn voor heel veel mensen, want wat zouden die wel niet allemaal met die kennis kunnen doen? Een blog lijkt je echter maar niets en een volledige website opzetten, dat is weer zo een gedoe. Zoekmachines, SEO, adverteren, nee, je wilt er eigenlijk gewoon een leuk centje aan over kunnen houden en vooral informatie delen met anderen. Waar kun je dan eigenlijk het beste terecht?

Foogli, een centrum van kennis

Mocht bovenstaand probleem je bekend voorkomen, dan ben je een van de vele mensen die graag iets wil doen met de kennis die ze hebben, zonder dat dit buitensporig veel werk oplevert. Je wilt gewoon jouw kennis delen, informatie van anderen lezen en dat er geld mee verdiend kan worden, dat is natuurlijk helemaal leuk. Elke week een artikel plaatsen en eens zien wat er van komt, dat is wat veel mensen wel eens leuk zou lijken. Werkt het niet, dan maakt het niets uit, want er is toch niet geïnvesteerd. Voor zulke mensen is foogli.nl opgezet, een website waar je jouw eigen artikelen kunt plaatsen en waar je kan schrijven over welk vakgebied je ook maar wilt. Op die manier kun je gemakkelijk je kennis delen, zonder dat er eerst een bepaalde voorkennis van de onderwerpen nodig is. Het klinkt niet alleen leuk, het is gewoon leuk.

Hoe werkt dat allemaal precies?

Er is weinig wat we uit kunnen leggen, aangezien het volledige programma zich vanzelf wijst. Na de aanmelding kun je al beginnen met schrijven en ook het geld hoef je je geen zorgen om te maken; dit wordt allemaal door het programma zelf geregeld. Op die manier hoef je niet eerst tientallen aanmeldingen te verrichten, waarna je vervolgens geen idee meer hebt waar je nou goedgekeurd was en waar niet. Op foogli.nl wordt het allemaal voor je geregeld, zodat jij gewoon datgene kunt doen waar jij goed in bent. Op die manier kun je makkelijk artikelen schrijven, jouw kennis delen en tegelijkertijd een leuk centje overhouden, zonder dat je je eerst moet verdiepen in alles waar andere mensen veel beter in zijn.

Leave a Reply