Tot verdriet van de makers is De Mol ontmaskerd…

Aflevering 5 van Wie is de Mol betekent dat we nog maar op de helft van dit seizoen zijn. Na Ron verdwenen ook Jean-Marc (vrijwillig), Bella, Emilio en Loes van het toneel. Maar in de laatste aflevering kwam eenzelfde situatie voor als twee jaar geleden, toen Mol Klaas van Kruistum vroegtijdig werd ontdekt…

 

2 jaar geleden, Dominicaanse Republiek

Bij een spannende opdracht in een ruïne moesten de kandidaten goed luisteren naar een aantal oud-Mollen. Zij noemden vreemde zinnen op waar de kandidaten vervolgens weer iets mee konden.

De titel van de aflevering was echter “Het laatste woord, letterlijk” en daarmee konden fanatici ontdekken dat Klaas van Kruistum de mol was. Het enige dat ze hoefden te doen was van elke zin het laatste woord te noteren. De laatste letters van die woorden vormden de naam Klaas (en de eerste letters het woord Mol C.F.)

Klaas van Kruistum is de Mol

Zie het fragment hieronder:

 

Dit jaar, Georgië

De kandidaten moesten in de betreffende aflevering onder meer een woordzoeker oplossen. Natuurlijk ging dat niet vanzelf, maar de fanatici maalden er niet om. Nog voordat de woordzoeker op televisie was opgelost, hadden zij hun theorieën alweer klaar.

En het lijkt er sterk op dat het productieteam, net als twee jaar geleden, teveel heeft weggeven.

Want midden in de kruiswoordpuzzel is duidelijk te lezen wie de mol is…

Stine is de Mol volgens woordzoeker

Wat denk jij? Is Stine écht de mol?