Reisverzekering, waar moet je om denken

Doorlopende reisverzekering of per vakantie afsluiten? Wat moet je doen. Het hangt af van het aantal keren dat je op vakantie gaat. Ga je dus 1x per jaar op reis dan is een doorlopende reisverzekering vaak duurder. Ga je echter vaak op reis en/of weekendjes weg dan is een doorlopende reisverzekering ideaal.

Doorlopende reisverzekering

Als je voor een doorlopende reisverzekering kiest dan kan je reizen zo vaak je wilt en hoef je niet elke keer een verzekering af te sluiten. Mocht je een lange/dure reis maken dan moet je wel even naar je voorwaarden kijken wat het kan zijn dat er een max. op je reisdekking zit. Reisje Nieuw Zeeland? even checken!

Ga je wel eens een weekendje weg dan is ook tijdens deze periode alles gedekt! Ideaal dus voor bijvoorbeeld familie bezoek aan de andere kant van het land.

Mocht je geen doorlopende reisverzekering willen dan moet je er goed om denken dat je wel een reisverzekering afsluit en waar je dat doet. Vaak bied het reisbureau je de mogelijkheid om tijdens je bestelling een reisverzekering voor die vakantie af te sluiten. Dit kan soms best duur zijn, soms zo duur dat je net zo goed een doorlopende reisverzekering kan afsluiten voor het hele jaar.

Lees er meer over op HoyHoy.nl

Leave a Reply