Koop geen auto zonder een schadecheck!

Hoe naar is dat? Dan heb je eindelijk je droomauto gevonden, afgerekend en opgehaald bij de dealer, blijkt er een en ander niet te kloppen. Raampjes gaan niet goed open, de navigatie hapert, de remmen zijn niet goed afgesteld, de uitlaat rammelt en de airco is niet zo goed als in de omschrijving stond.

Maar al te vaak worden mensen geconfronteerd met dergelijke ongemakken nadat ze hun auto gekocht hebben.

De verzekering vergoedt niets, want je was er zelf bij. Voorkom dergelijke ergernissen en rompslomp makkelijk en eenvoudig door het doen  van een goede schadecheck.

 

Wat is een schadecheck?

Elke occasion die in Nederland wordt verkocht, moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet de informatie over een auto inzichtelijk zijn voor de nieuwe bestuurder. Misschien denk je daar niet bij na als je verliefd geworden bent op je auto, maar het feit dat een auto tweedehands is, betekent dat er al door in elk geval één andere bestuurder in is gereden.

Met andere woorden: je kent de geschiedenis van occasion niet.

Gelukkig kun je via de websites Kentekencheck.com en Kentekencheck.info makkelijk achterhalen wat de geschiedenis van je auto is. Inclusief het schadeverleden.

 

Voordelen van een uitvoerige kentekencheck

De grootste voordelen van genoemde kentekencheck websites zijn dat ze heel veel diensten en checks gratis aanbieden, waar andere kentekencontrolesites je voor laten betalen.

Zo kun je de volgende zaken gratis checken via deze twee websites:

  • De diefstalcheck
  • De WOK check
  • APK afkeurpunten
  • De eigenarenhistorie
  • Gedetailleerde waarde van de auto
  • Kilometerstanden

Ook kun je via deze websites een zeer uitgebreide schadecheck doen. Hierbij worden de gegevens uit de enige accurate database in Nederland gebruikt om te schade aan je droomauto vast te stellen. Deze schadecheck is weliswaar tegen betaling, maar behoedt je er als nieuwe bestuurder wel voor dat je een kat in de zak koopt met je nieuwe auto.

 

Profiteer

Voorkom teleurstellingen en voorkom dat je achteraf teleurgesteld wordt: surf naar Kentekencheck.com of Kentekencheck.info om direct alles te weten te komen over jouw (toekomstige) droomauto.