Het geheim van een goedkope inboedelverzekering vind je hier!

Er zijn enkele verzekeringen die je sowieso nodig hebt. Als je een eigen huis hebt dan is een inboedelverzekering ook een noodzaak. Wat heb je nu aan een inboedelverzekering? Een inboedel verzekering zorgt ervoor dat je verzekerd bent tegen schade zoals brand, diefstal. Alles wat in je huis staat wordt verzekerd tegen deze zaken. Als er dus ingebroken wordt in je huis, dan zal de verzekeraar de schade vergoeden. Hierbij geld vaak wel een eigen risico en een maximum aan het uit te keren bedrag. Soms is er een limiet op bepaalde categorieën.

Waar vind je nu een goedkope inboedelverzekering? Er zijn tientallen partijen die deze verzekering aanbieden. Elke verzekeraar wil het liefst dat je de verzekering direct bij hen afsluit.

Je kunt heel erg eenvoudig je inboedelverzekering vergelijken op onze website. De hoogte van de premie hangt van een aantal zaken af, bijvoorbeeld de grootte van je huis en het aantal bewoners. Als je in een klein appartement woont dan is je premie per maand natuurlijk een stuk minder in vergelijking tot iemand die in een luxe vrijstaande villa woont.

Hoeveel moet je betalen?

Natuurlijk wil niemand teveel betalen. Ook bij een inboedelverzekering moet je goed nagaan waar je deze afsluit. Je wilt een zo goedkoop mogelijke inboedelverzekering afsluiten maar de hoogte van de premie hangt namelijk van een aantal zaken af. Het ligt er maar net aan hoeveel je wilt verzekeren en wat voor huis je hebt. Een appartement of een vrijstaand huis maakt al verschil. De verzekeraar kijkt ook naar de waarde van de spulen, de dekking, uw schadeverleden, preventiemaatregelen zoals een alarm.

Je kunt er heel eenvoudig achtergekomen hoeveel premie je moet betalen. Hiervoor kun je online de inboedelverzekeringen vergelijken of energie vergelijken door enkele gegevens in te vullen. Je ziet dan precies wat je per maand moet gaan betalen voor je inboedelverzekering.

Welke voordelen heeft de inboedelverzekering?

Met de inboedelverzekering zijn uw spullen in uw huis altijd gedekt tegen de brand, schroeien, diefstal, storm, inbraak, vorst en waterschade. Schade die u met opzet heeft veroorzaakt, wordt nooit vergoed. Voor sieraden, kunst, antiek en andere zeer waardevolle spullen kunt u een speciale verzekering afsluiten met uitgebreidere dekking.

Een ander voordeel is het melden van schade. Je hoeft slechts één telefoontje te plegen naar de schadeherstelservice van alle inboedelverzekeraars. De schade wordt vervolgens meestal snel en vakkundig gerepareerd.

Wil je meer informatie over de voordelen van inboedelverzekering? Kijk dan op HoyHoy.nl

One Response

  1. D. Verwaal januari 18, 2018