5 Redenen om voor een goedkope zonnebril te kiezen

Als je regelmatig een terrasje pakt is de kans – zeker van maart tot augustus – groot dat je de ene na de andere dure zonnebril voorbij ziet komen. Michael Kors, Julbo Vermont, Bvlgari en Tommy Hilfiger verdringen zich om de aandacht.

En toch zou je best eens kunnen overwegen om voor goedkope zonnebrillen te gaan! Hier volgen 5 redenen om een goedkope zonnebril te verkiezen boven een dure.

 

#1 Alle zonnebrillen kunnen kapot

Duur of goedkoop, elke zonnebril kan kapot gaan. Je kunt een zonnebril kapot laten vallen, er per ongeluk op gaan zitten, ergens tegenaan lopen, de zonnebril niet juist gebruiken en ga zo maar door. Bij een dure zonnebril is het vervelender als die kapot gaat dan een goedkope. Natuurlijk kun je een dure zonnebril laten maken, maar een goedkope zonnebril is zo opnieuw gekocht.

 

#2 Alle zonnebrillen kunnen kwijtraken

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor het verliezen van je zonnebril. Grote kans dat je op vakantie wel eens een zonnebril bent verloren. Hoe naar is het als je thuiskomt en je kan die peperdure bril nergens meer vinden? Dan is het beter om een goedkope zonnebril kwijt te raken, want daar koop je sneller een nieuwe van.

 

#3 Voorzichtig, voorzichtig…

Het is net als met een dure auto. Wanneer je voor je huis een auto van een halve ton hebt staan, slaap je toch wat minder lekker dan wanneer die auto een paar duizend euro gekost heeft. Ook al heb je hem verzekerd. De spiegel van een Maserati vervangen zal meer kosten dan het vervangen van de spiegel van een Renault.

Zo is het ook met zonnebrillen. Als je geen zin hebt om je zorgen te maken, kies dan voor goedkoop!

 

#4 Afwisselen en variatie

Eén dure zonnebril of tien goedkope? Als je van variatie en de nodige afwisseling houdt, kun je het beste voor goedkope zonnebrillen gaan. Je hoeft dan niet te kijken op een zonnebril meer of minder. Ook kun je bij diverse outfits makkerlijker een zonnebril aanschaffen. Mensen zullen verbaasd zijn om je elke dag met een andere bril te spotten!

 

#5 Anders

De laatste reden kan ook een reden zijn om juist níet voor een goedkope zonnebril te kiezen… Maar iedereen heeft tegenwoordig een dure zonnebril. Het is eigenlijk heel normaal. Dus wil je eens wat anders? Waag je dan aan een goedkope zonnebril.

 

Genoeg redenen dus om voor een goedkope zonnebril te kiezen. Maar waar haal je die? Op zonnebrilplaza kun je online mooie en goedkope zonnebrillen met elkaar vergelijken. Hier snappen ze helemaal dat jij een goedkope zonnebril verkiest en geven ze je volop mogelijkheden.